DE ZINGENDE FOTOGRAFEN

 
 

Meer informatie mail ons: info@MarliesdeKoningProdukties.nl

 

Kunt u als evenementenorganisator niet kiezen tussen een live muziek act of een photobooth? Ga dan voor De Zingende Fotografen! Dat is een combinatie van live zang en direct-klaar-foto’s. Oftewel een 2-in-1 act!


Zussen Evelien en Marlies de Koning maken van ieder evenement iets bijzonders met hun tweestemmige live zang, grappige foto’s en gezellige interactie met het publiek. In de rij staan bij De Zingende Fotografen is absoluut geen straf;  door de vrolijke, herkenbare liedjes heb je niet het idee dat je aan het wachten bent. Bovendien is de foto binnen 8 seconden geprint en wordt direct meegegeven. De fotokaders maken de dames zelf en kunnen dus van uw wensen worden voorzien (logo, teksten, datum, etc.). 


De Zingende Fotografen is in veel verschillende thema’s te boeken. Meer hierover op de volgende pagina. Staat uw thema er niet tussen? Maak uw wensen kenbaar! Doorgaans is het mogelijk om de act volledig op maat te maken. Verschillende opdrachtgevers zijn u daarin al voorgegaan (bijvoorbeeld ‘De Zingende Stewardessen’ voor Themapark Aviodrome).

 

De Zingende Fotografen is een unieke act met live zang EN direct-klaar-foto’s! U kent de enthousiaste dames wellicht als De Zingende Kapsters. U kunt dezelfde gezelligheid, professionaliteit en interactie verwachten als bij de kapstersact!

Deze live act is erg geschikt als entree-act op uw evenement, maar zeker ook als sfeervolle live-act met een verrassend extraatje!

Live Zang & Direct-klaar-foto’s!